(Görgess lejjebb a magyar nyelvű kedvcsinálóért!)

Global Training Days is an initiative of the Drupal Association, organized quarterly in several cities around the globe. This event is a great opportunity to make attendees familiar with the basics of Drupal, the content management system. The goal of the training is to introduce Drupal to a wide audience, and teach attendees 'how to Drupal' in an introductory training.  If you already know how to use Drupal, but you still have some questions, this is also the right place to ask them.

Why Drupal?

Drupal is an open source content management system for building websites and online services. The platform is supported by a large international community that continuously maintains and develops it. The biggest advantage of Drupal is its flexibility, as it is fully customizable in looks and behaviour. There are thousands of modules and extensions available for the users. Among many others, Drupal is the platform of choice for Sony Music, the White House, and also for NASA.  This spring, the event will take place in Budapest, on April 9, between 10-5PM. The training will be conducted by the Drupal developers of Cheppers, and will be in English as well if there are people interested. The training is free, but you will need to bring your own laptop. Information about how to prepare will be sent out in an email a few days prior to the event.

Register here: https://bit.ly/drupalglobaltrainingday2016

Date and time: April 9, 2016, 10AM-5PM

Location: Cheppers office, 1137 Budapest, Szent István krt. 22. 3/3. (Map)

See you in April!

----------------------------

A nemzetközi Drupal Association negyedévente megrendezi a Drupal Global Training Dayt, amely lehetőséget nyújt bárkinek, hogy megismerkedjen a Drupal webes tartalomkezelő rendszer alapjaival. Az eseményt a világ több pontján ugyanazon a hétvégén rendezik meg a közösség aktív résztvevői, hogy bemutassák az érdeklődők számára, mit nyújt a Drupal, mire alkalmas és hogyan érdemes nekikezdeni a vele való munkának. 
Ha már nem vagy kezdő a Drupalban, de vannak kérdéseid, vagy elakadtál, akkor is érdemes eljönnöd, szívesen segítünk eligazodni.

Miért Drupal?

A Drupal nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, amellyel weboldalakat és szolgáltatásokat lehet fejleszteni. A rendszer a hatalmas nemzetközi közösség által folyamatosan fejlődik, jelenleg a 8. verziójánál jár. A Drupal legnagyobb előnye a flexibilitása - teljes mértékben testreszabható mind funkcionalitásban, mind kinézetben, és sokezernyi modul, kiegészítő áll rendelkezésre a rendszert használók számára. A Drupalt választotta többek között a Fehér Ház és a NASA is, és itthon is egyre ismertebb és elterjedtebb.

Az esemény célja, hogy az érdeklődők átfogó képet kapjanak a Drupalról és annak lehetőségeiről. A nap folyamán a résztvevők megismerkednek a Drupal rendszerével kapcsolatos fontosabb elméleti tudnivalókkal, megtanulnak Drupalt és modulokat telepíteni, illetve megismerik az alapvető konfigurációs beállításokat is.

A rendezvényt a Cheppers csapata szervezi, a képzést tapasztalt Drupal fejlesztőink tartják.

A jelentkezőknek csak laptopot kell magukkal hozniuk, az esemény előtt pedig időben megkapnak minden további információt.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://bit.ly/drupalglobaltrainingday2016

Kérünk, hogy mindenképpen jelentkezz a fenti linken, mert annyi hellyel készülünk, amennyi a jelentkezők száma.

Helyszín: Cheppers iroda, 1137 Budapest Szent István krt. 22. 3/3 (60-as kapucsengő) (Térkép)